Login
Logo Waterbouwers

Jonge Waterbouwers wagen zich op glad ijs

Curling Clinic en Informatiesessie

2023_PJWbijeenkomst-Schaatsbaan1_Vereniging_van_Waterbouwers
Tag(s): Vereniging
2023_PJWbijeenkomst-Schaatsbaan1_Vereniging_van_Waterbouwers

Op 14 november jongstleden verzamelden de deelnemers van het Platform Jonge Waterbouwers (PJW) zich bij de Schaatsbaan in Rotterdam voor een sportieve netwerkbijeenkomst. De middag begon met een hartelijke ontvangst, gevolgd door een curling clinic. In teams gingen de jonge waterbouwers de strijd met elkaar aan. Zo kregen ze de kans om zich op glad ijs te begeven, zowel letterlijk als figuurlijk.

Programma2023_PJWbijeenkomst-Schaatsbaan3_Vereniging_van_Waterbouwers.jpg

Na de curling clinic stond een informatieve presentatie op het programma. Andrea Vollebregt, directeur van de Vereniging van Waterbouwers, deelde informatie over de actuele ontwikkelingen op de beleidsthema’s Markt, Materieel, Mens en Duurzaamheid. De aanwezigen waren zeer geïnteresseerd in de onderwerpen die de revue passeerden. Gedurende de presentatie en na afloop werden tal van vragen gesteld. De middag werd op informele wijze afgesloten met een borrel en een winterse stampot buffet. Dit bood de aanwezigen de gelegenheid om nog informeel na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Interactie

2023_PJWbijeenkomst-Schaatsbaan2_Vereniging_van_Waterbouwers.jpg

Patrick van Broekhoven, voorzitter PJW, deelt zijn ervaringen: "De bijeenkomst bood niet alleen een gezellig samenzijn, maar was voor de waterbouwers ook een waardevolle uitwisseling van kennis en inzichten. De curling clinic bracht een speels element in onze ontmoeting, terwijl de presentatie van Andrea Vollebregt meer inzicht gaf in de belangenbehartiging en kennisoverdracht binnen de vereniging. De belevenissen bij de schaatsbaan werden door velen als zeer positief ervaren."

Het PJW blijft zich inzetten voor het stimuleren van kennisdeling, netwerkvorming en persoonlijke ontwikkeling voor jonge professionals binnen de waterbouwsector. Evenementen zoals deze dragen bij aan een dynamische en betrokken waterbouwgemeenschap.

Voor meer informatie over het Platform Jonge Waterbouwers (PJW) zie: Platform-Jonge-Waterbouwers